Skip to content

veelgestelde vragen

Moet ik elke middag komen?

Nee, dat hoeft niet. Project Study is voor huiswerkbegeleiding open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. In het intakegesprek spreken we af hoeveel middagen je bij ons komt. Je moet wel op de afgesproken middagen komen. Een afspraak voor bijlessen maken we in overleg. We proberen om de bijlessen zoveel mogelijk op een vaste dag te plannen.

Wat zijn de regels bij Project Study?

Bij Project Study verwachten we dat je je ‘gewoon’ netjes gedraagt. Omdat we niet met veel leerlingen zijn (maximaal 14) ,en we elkaar goed kennen, gaat dit eigenlijk automatisch. Wij vinden het heel belangrijk dat je er op de afgesproken tijd bent (bij huiswerkbegeleiding is dit direct uit school). Als je er niet ben, nemen we eerst contact op met jou. Lukt dit niet, dan bellen we je ouders.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt mailen naar info@project-study.nl of een berichtje sturen via het contact formulier. We maken dan een afspraak voor een intakegesprek met jou en je ouders.

Is er een opzegtermijn?

Nee, we hebben geen opzegtermijn. Je kunt stoppen wanneer je wilt.

Is Project Study open in de vakantie?

Wij zijn alleen in de kerst- en zomervakantie gesloten. Alle andere vakanties zijn we open. We kijken samen naar je planning of – en wanneer je moet komen.  Op officiële landelijke feestdagen zijn wij gesloten.